Vi har utvidet restaurantkjøkkenet med et 150 kvadratmeter stort område i etasjen over bakeriet.
Det nye tilskuddet, kalt Smag & Behag Matstudio, gir oss muligheten til å tilby matkurs og kickoff-arrangementer, og fungerer som et samlingssted for kulinarisk utvikling og inspirasjon – nesten som et eget akademi.
Matstudioet er utstyrt med et bibliotekhjørne med hundrevis av kokebøker, flere fullt utstyrte kjøkkenstasjoner og toppmoderne utstyr. Vi er stolte av å ha et sted der vi kan trekke oss tilbake for å fokusere på utvikling av nye retter, samt mat- og drikkepairing.
I tillegg er vi glade for vårt nære samarbeid med ASKO Servering, som vi verdsetter høyt. Deres innovative tilnærming og dedikasjon gjør oss bedre sammen. ASKO er også en støttespiller for små, lokale produsenter her i landet – noe som er avgjørende både for produsentene og for oss.
Hold utkikk for kommende matkurs fremover.