Skip to content

Hanne Rutgerson Stensholt

Kjøkkensjef i Grimstad og kreativ leder på Smag & Behag.

Hanne er født og oppvokst i Oslo, og vi var så heldige å få henne med på laget i 2022.

Hun startet sin karriere som 14-åring hos Jacob’s på Holtet. Læretiden tilbrakte hun hos Feinschmecker og Havsmak, før hun jobbet på steder som Grefsenkollen, Astral og den nikkei-inspirerte restauranten Chotto Matte i London. Ved sin retur til Oslo ble hun den første kvinnelige kokken med fast ansettelse på Palace Grill. Senere var hun soussjef på Einer og kjøkkensjef på Kastellet i Oslo.

Hanne er også aktiv på sosiale medier, hvor hun deler sin lidenskap for matlaging. På Instagram deler hun oppskrifter og innsikt i sitt kulinariske arbeid.

Linn Mosby

Soussjef på Smag & Behag, Kristiansand, 

Med en imponerende bakgrunn innen kokkekunst, har Linn deltatt i, og vunnet flere prestisjefylte kokkekonkurranser. Hun er også en del av fagprøvenemnda i kokkefaget, der hun spiller en viktig rolle i rekruttering og kompetanseutvikling i bransjen.

Linn har verdifull erfaring fra noen av de beste restaurantene i København, inkludert Trio, Søllerød Kro, og den Michelin-belønnede restauranten AOC. Hun har også jobbet på anerkjente steder som Måltid og Boen Gård i Kristiansand.

Hennes dedikasjon til kvalitet, håndverk og utvikling gjør henne til en uvurderlig ressurs for både våre gjester og kollegaer.
Vi er stolte av å ha henne med på laget som en dyktig kursholder.

Christofer Bengtsson

Kjøkkensjef i kantinen til Arendal Fossekompani.

Christofer kommer fra Halmstad i Sverige og vi er utrolig heldige som har fått han med på laget her på Smag & Behag. Til daglig jobber han som kjøkkensjef i kantinen til Arendal Fossekompani, som drives av Smag & Behag. Christofer har tidligere drevet flere restauranter i Sverige, og vært finalist i Bocuse d’Or.

Han har bred erfaring innenfor restaurant, catering og matkurs, og har med seg erfaring fra blandt annet:

2 Våningen, by CB/ Halmstad Sverige
Kulinarisk Akademi/ Oslo
Oro Restaurant – Terje Ness/ Oslo
Tenuta San Pietro/ Lucca, Italia
Baltazar Ristorante/ Oslo

«Min filosofi er å lage moderne og kreativ skandinavisk mat med et asiatisk preg»