skip to Main Content

Matopplevelser

På Smag & Behag benyttes de beste råvarene som er tilgjengelige til enhver tid og sesong, og det er stort fokus på lokale råvarer. Menyen er ikke alltid klar før ankomstdagen, og de aller beste matopplevelsene skapes vanligvis når kokkene fritt setter sammen en meny med dagens og sesongens beste råvarer.

Smaksmeny

Våren 2018 ble det utviklet et nytt middagskonsept på kveldstid med en smaksmeny bestående av mange småretter. Tanken bak denne er å ha et tilbud både til de som ønsker å spise litt, og de som vil smake mange forskjellige retter i løpet av et måltid. For en full middag anbefales minimum 3 retter, og hver dag velger kokkene ut en 5-retter fra menyen som tilbys til en ekstra hyggelig pris.
Kveldsmeny (PDF)

Lunsj

Fra klokken 12.00 – 17.00 serveres ulike lunsjretter, deriblant signaturrettene Kalveroastbiff, Ørret sashimi og Charcuterie. Hele dagen serveres det autentisk Italiensk pizza og skikkelige gode hamburgere. Lunsjmeny (PDF)

Barn

Vi har ikke egne barnemenyer, men tilbyr halv porsjon/ pris av alle rettene på menyen til barn. Det er mulig å justere tilbehøret på mange av rettene om ønskelig. Våre Italienske pizzaer og hamburgere er svært populære retter blant barn og ungdom.

Last ned menyer

Kveldsmeny og lunsjmeny serveres i ordinære åpningstider i restauranten. Tapas, fingermat og Hamsun middag må forhåndsbestilles og tilbys kun til grupper på minimum 10 personer.

Kontakt oss gjerne om du ikke finner ønsket meny i listen, menyer kan skreddersys etter de fleste ønsker og budsjett

Gavekort 

Våre gavekort kan benyttes i både restauranten i Grimstad og Kristiansand. Du får kjøpt gavekort i begge restaurantene våre, men om du ikke har anledning til å komme innom så kan gavekort kjøpes via bestillingsløsningen for takeaway Da vil du få gavekort tilsendt på e-post som en PDF.  I “legg til kommentar” feltet i bestillingsvinduet skriver du inn e-post adressen vi skal sende gavekort til, og eventuell hilsen / navn vi skal skrive på gavekortet.