skip to Main Content

Matopplevelser

På Smag & Behag byr vi på sesongens beste råvarer og vi etterstreber alltid å skape matopplevelser utover det vanlige. Våre leverandører er gjerne lokale og har stort fokus på kvalitet og gode verdier. Vi tror på at man spiser med øynene så vel som med munnen, og ønsker å skape spennende menyer med varierte, velkomponerte retter, og gode smaker.

Menyen består av småretter og innbyr både til lette måltid med et godt glass til, såvel som helaftener med flere retter og smaksopplevelser i løpet av måltidet. Vi anbefaler minst tre retter til en middag, men vi advarer om at det kan være vanedannende og vanskelig å stoppe. Hver kveld setter kokkene sammen en 5-retters meny basert på kveldsmenyen og dagens beste råvarer som vi tilbyr til en ekstra hyggelig pris.

Hvis du liker gode smaker fra inn og utland, er det her du skal booke bord!

Last ned menyer

 

Gavekort 

Våre gavekort kan benyttes i både restauranten i Kristiansand og Grimstad. Du får kjøpt gavekort i begge restaurantene våre, men om du ikke har anledning til å komme innom så kan gavekort kjøpes på vår nettside   Da vil du få gavekort tilsendt på e-post som en PDF.  I “legg til kommentar” feltet i bestillingsvinduet skriver du inn e-postadressen vi skal sende gavekort til, og eventuell hilsen / navn vi skal skrive på gavekortet.