skip to Main Content

Hans Petter Klemmetsen er rockekokken og mannen bak Smag & Behag – Restauranten i Storgaten i Grimstad åpent i 2011. 

Fokus på råvarer

HP har et brennende engasjement for kvalitet, kortreiste råvarer og gode smaker fra inn og utland, og har gjennom en årrekke sørget for unike matopplevelser til sine gjester. Han er opptatt av å skape folkelige og uformelle spisesteder hvor enhver er og føler seg velkommen, på Smag treffer du glade ansatte med lave skuldre, godt smil og glimt i øyet.

Gymsalen i Kongens Gate skole

Nå har Smag & Behag tatt turen til Kristiansand og inntatt den gamle gymsalen i Kongens Gate skole – med inngang fra Dronningens Gate. Kongens Gate skole ble oppført i 1899 og er et bygg med lange tradisjoner i byen og som mange har et personlig forhold til. Oksøy Eiendom har stått bak rehabiliteringen og har forenet et behov for fornyelse samtidig som de har ivaretatt og vist respekt for byggets historiske kvaliteter. Etter en omfattende totalrenovering fremstår gymsalen som et unikt restaurantlokale, hvor teglstein, treelementer og en vakker takkonstruksjon skaper flotte rammer og en varm og hyggelig atmosfære.

Åpent kjøkken, bar og vinkjeller

Smag & Behag Kristiansand serverer fremragende mat til fornuftige priser, her kan du spise med god samvittighet til hverdags og på en festlig lørdagskveld. Fra det åpne kjøkkenet serveres deilige deilige retter og det finnes et godt utvalg drikke i baren. Vinkjelleren er verdt et besøk, her finnes det en mengde spennende kvalitetsviner.