Skip to content

Innenfor de historiske teglveggene fra 1899 er det et unikt restaurantlokale med god takhøyde, rustikke elementer og originalt design, som skaper rammene for nettopp ditt arrangement. De beste arrangementer understøttes av god mat og drikke. På Smag & Behag er vi opptatt av lokale råvarer av beste kvalitet og sammen med vår romslige vinkjeller, kan vi garantere en velsmakende opplevelse.

Restauranten har vanligvis 88 sitteplasser, 62 på gulvet og 26 på mesaninen, samt 30 sitteplasser utendørs. Vi har projektor og tilhørende utstyr, samt trådløst internett.

De fantastiske lokalene kan benyttes til møter, konferanser, arrangementer, fester og mye mer. Det er mulig å booke hele restauranten til en konferanse eller et arrangement.

Uansett hva det skulle være, ønsker vi å skreddersy og skape det perfekte arrangement som passer deres ønsker og behov. Kontakt oss på telefon  +47 370 40 900 eller send oss en e-post på kristiansand@smag-behag.no hvis dere ønsker et tilbud eller mer informasjon om hva vi kan tilby.