skip to Main Content
Hans Petter Klemmetsen

Hans Petter Klemmetsen startet Smag & Behag i Storgaten i Grimstad i 2011, et spisested med fokus på høy matkvalitet, kortreiste råvarer, lokale mattradisjoner og gode smaker fra inn og utland. 

Fokus på lokale råvarer

I 2012 vant restauranten Ganefart og ble dermed kåret til Norges beste restaurant med fokus på lokale råvarer. Restauranten rangerer øverst på Tripadvisor i sin region, og rangeres også høyt på tilbakemeldinger fra gjester på Google og Facebook.

Gymsalen i Kongens Gate skole, Kristiansand

I 2020 tok Smag & Behag endelig turen til Kristiansand, nærmere bestemt den gamle gymsalen i Kongens Gate skole. Kongens Gate skole ble oppført i 1899 og er et bygg med lange tradisjoner i byen og som mange har et personlig forhold til. Oksøy Eiendom har stått bak rehabiliteringen og har forenet et behov for fornyelse samtidig som de har ivaretatt og vist respekt for byggets historiske kvaliteter. Etter en omfattende totalrenovering fremstår gymsalen som et unikt restaurantlokale, hvor teglstein, treelementer og en vakker takkonstruksjon skaper flotte rammer og en varm og hyggelig atmosfære.

Smag & Behag Kristiansand serverer fremragende mat til fornuftige priser, her kan du spise med god samvittighet til hverdags og på en festlig lørdagskveld. Fra det åpne kjøkkenet serveres deilige deilige retter og det finnes et godt utvalg drikke i baren. Vinkjelleren er verdt et besøk, her finnes det en mengde spennende kvalitetsviner. Velkommen til Smag & Behag Kristiansand, mer informasjon og bordbestilling finner du her