Skip to content

Matopplevelser

Smag & Behag benytter de beste råvarene som er tilgjengelige til enhver tid og sesong. Vi har et stort fokus på kortreist mat og lokale råvarer. Menyen er ikke alltid klar før ankomstdagen, og de aller beste matopplevelsene skapes vanligvis når kokkene fritt setter sammen en meny med dagens og sesongens beste råvarer.

Lunsj

Fra klokken 12:00 – 17:00 serveres ulike lunsjretter, deriblant signaturrettene Kalveroastbiff, Ørret sashimi og Charcuterie. Hele dagen serveres det autentisk Italiensk pizza og skikkelige gode hamburgere.

Kveldsmeny

Fra kl. 17:00 tilbyr vi en smaksmeny som består av flere småretter. Tanken bak denne er å ha et tilbud både til de som ønsker å spise litt, og de som vil smake mange forskjellige retter i løpet av et måltid. For en full middag anbefales minimum 3 retter, og hver dag velger kokkene ut en 5-retter fra menyen som tilbys til en ekstra hyggelig pris.

Barn

Vi har ikke egne barnemenyer, men tilbyr halv porsjon/ pris av alle rettene på menyen til barn. Det er mulig å justere tilbehøret på mange av rettene om ønskelig. Våre Italienske pizzaer og hamburgere er svært populære retter blant barn og ungdom.

Tapas og fingermat

Kveldsmeny og lunsjmeny serveres i ordinære åpningstider i restauranten. Tapas og fingermat må forhåndsbestilles.