skip to Main Content

Hans Petter Klemmetsen

Hans Petter Klemmetsen startet Smag & Behag i Storgaten i Grimstad i 2011, et spisested med fokus på høy matkvalitet, kortreiste råvarer, lokale mattradisjoner og gode smaker fra inn og utland. Smag & Behag tilbyr i tillegg catering av blant annet tapas og fingermat, grill, buffeter og 3-7 retters menyer til alle typer arrangement og lokasjoner på hele Sørlandet.

Fokus på lokale råvarer

I 2012 vant restauranten Ganefart og ble dermed kåret til Norges beste restaurant med fokus på lokale råvarer. Restauranten rangerer øverst på Tripadvisor i sin region, og rangeres også høyt på tilbakemeldinger fra gjester på Google og Facebook.

Bankgården i Arendal

I 2017 startet Smag & Behag Bankgården AS sammen med Canal Street, Kunsthavna og Mimeta, selskapet drifter scenen og arrangementslokalene i Bankgården i Arendal som benyttes og leies ut til konserter, konferanser, selskap, festivaler med mer.